Cel mai bun programator cu SMS-uri automate

Crește numărul de programări respectate, rapid și eficient!
Crește numărul de programări respectate, rapid și eficient!

Agenda privată CityBpm reamintește automat programările prin SMS și face din telefonul afacerii tale cel mai bun asistent!
Încearcă gratuit 14 zile
Prețuri de la doar 7 EUR/lună TVA inclus
De câte ori ți-ai așteptat clienții programați, iar ei nu au mai apărut?
O mare problemă a saloanelor de înfrumusețare, a cabinetelor medicale sau a altor business-uri care funcționează pe bază de programări este faptul că unii oamenii nu respectă programările sau, pur și simplu, uită de ele.

Pentru afacerea ta, asta înseamnă timp mort care ajunge în final să te coste bani.

Dacă te numeri printre cei care chiar doresc să scadă numărul clienților sau a pacienților care nu se prezintă, avem o veste bună: SMS-urile sunt cruciale în responsabilizarea clienților sau a pacienților și, în același timp, te ajută să scapi și de apelurile telefonice care pot să consume mult timp și energie.
Prin trimiterea automată de SMS-uri pentru reamintirea programărilor simplifici interacțiunea cu pacienții sau clienții tăi.

Dacă dorești, poți solicita răspuns cu cifra 1 pentru a confirma sau cifra 0 pentru a anula sau reprograma. CityBpm va interpreta automat răspunsul primit de la clienți sau pacienți și, în funcție de el, va modifica automat culoarea programării pentru a observa ușor confirmările și anulările.

Astfel, vei scăpa rapid și eficient de programările nerespectate, iar tu nu vei mai pierde timp încercând să ții evidența celor care nu se prezintă. În plus, eliminând conversația telefonică, scutești anumiți clienți sau pacienți de disconfortul de a recunoaște că nu mai pot sau nu își mai doresc să vină.
Cum funcționează?
Îți activezi contul
Adaugi Programări
Trimiți SMS-uri automat
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpul pierdut se oprește aici.

Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de mai multă productivitate.
Încearcă gratuit 14 zile
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Încă nu ai găsit o soluție simplă și ușor de folosit?
Nu trebuie să-ți faci griji că ai nevoie de instruire: oricine are contact cu agenda CityBpm, va învăța ușor în 5 minute cum să o folosească și o poate utiliza de pe orice telefon, tabletă sau calculator.

După contactul inițial cu pacienții sau clienții tăi, trebuie doar să introduci datele în CityBpm și nu mai trebuie să te preocupi cu telefoane suplimentare sau cu completat agende.

Informația introdusă de tine este privată și doar tu poți decide cine are acces la ea.
Vezi în acest video de 1 minut cum funcționează:
Testimoniale
"Am renunțat la printing, pixuri, corectoare, foi colorate peste tot, telefoane între colegi, telefoane de confirmare ori anulare. Aplicația face tot ce aveam nevoie, scutește timp și optimizează cheltuielile. O recomand întreprinzătorilor mereu în criză de timp!"
Silviu Gulei, Fix Kinetic - Recuperare medicală.
"Folosesc agenda CityBpm și sunt foarte încântat.
Atât eu, cât și colegii mei, scriem în același timp, în același loc și asta ne salvează o grămadă de timp. Folosește-o și tu pentru că este foarte eficientă!"
Orlando Nistor, 6AM Look.
"Eu nu am căutat mult această aplicație, dar am început cu ea și este foarte bună și foarte ușor de folosit, are integrare de trimitere SMS doar cu telefonul fără alte costuri suplimentare cum se întamplă la alte aplicații, și comunicarea cu echipa CityBpm este foarte ușoară, te ajută de fiecare dată cu cea mai bună soluție pentru businessul tău." Edu Marcel, Ely Beauty.
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpul pierdut se oprește aici.

Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de mai multă productivitate.
Încearcă gratuit 14 zile
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
De când tot cauți soluții pentru timpul pierdut?
Dacă te-ai confruntat cu probleme precum timp mort, suprapuneri de programări sau clienți și pacienți care uită să vină, CityBpm îți propune o soluție modernă pentru a reduce timpul pierdut.

SMS-urile sunt cruciale în responsabilizarea clienților. Experiența cu sistemul nostru automat de Confirmare și Anulare sau Reprogramare ne-o confirmă.

Cu o simplă opțiune de răspuns direct, am reușit să reducem semnificativ numărul de programări nerespectate.
Ce este CityBpm?
CityBpm este o agendă online privată, ce poate fi utilizată ușor, fiind accesibilă de pe orice calculator, tabletă sau telefon.

Poate fi folosită atât pentru a trimite SMS-uri automate, direct de pe numărul de telefon mobil al afacerii tale, cât și pentru a recepționa răspunsurile SMS de la clienți și pacienți, fie pentru a confirma, fie pentru a anula automat programările (culoarea programărilor se modifică automat în funcție de răspunsul primit).

Folosind agenda CityBpm, tu și personalul tău puteți gestiona ușor programările, având încredere că informațiile introduse rămân private și doar tu poți decide cine are acces la ea.

Agenda online privată CityBpm poate fi folosită pentru business-uri din diverse domenii: medical, beauty, asigurări, auto, notarial.
De ce CityBpm?
Nu solicită achiziționarea de pachete SMS suplimentare. Practic, o vei folosi pentru a trimite și recepționa automat SMS-uri utilizând telefonul mobil al businessului, singurul lucru necesar fiind un telefon cu sistem de operare Android care să utilizeze cartela SIM cu numărul de telefon mobil al business-ului.
Astfel, clienții și pacienții recunosc ușor numărul și pot răspunde rapid înapoi la SMS-uri sau chiar suna foarte ușor înapoi.
Trimite și interpretează SMS-uri în mod automat. Alte soluții existente doar trimit SMS, dar nu pot interpreta automat răspunsul primit de la client sau pacient.
Poți vedea programările de pe un număr nelimitat de dispozitive. În timp ce alte soluții existente îți limitează numărul de dispozitive sincronizate, agenda CityBpm poate fi accesată de pe orice calculator, tabletă sau smartphone conectat la internet, iar datele se sincronizează în timp real între ele.
Atragi ușor clienți sau pacienți noi fară reclamă. Recenziile online sunt cel mai important factor pentru topul local al Google iar consumatorii sunt astăzi foarte mult influențați de recenzii. CityBpm Premium te poate ajuta și să crești rapid numărul de recenzii de 5 stele, pe care le primești de la clienții sau pacienții tăi, pe pagina afacerii tale de pe Google.
Câștigi când recomanzi CityBpm. După perioada de probă, poți recomanda CityBpm prietenilor. Vei câștiga 15% (în credite) de fiecare dată când prietenii tăi cumpără un pachet CityBpm, iar ei vor putea folosi gratuit CityBpm 90 de zile. Poți utiliza creditele pentru a nu plăti pentru CityBpm.
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpul pierdut se oprește aici.

Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de mai multă productivitate.
Încearcă gratuit 14 zile
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Care sunt beneficiile acestei aplicații?
Simplifici sistemul de programări, elimini confuziile și suprapunerile. Programările pot fi vizualizate de către întreg personalul. Angajații pot opta pentru opțiunea de a trimite mesaje SMS de pe telefoanele proprii, o caracteristică unică pe piață.
Maximizezi disponibilitatea personalului, fiindcă acesta nu trebuie să piardă timp reorganizând programări, contactând clienții sau completând tone de formulare. În plus, CityBpm oferă calendare personalizate, calculând automat programul celor care lucrează în schimburi, pentru a-ți ajuta angajații să își organizeze și vizualizeze mai eficient programul de lucru.
În cazul în care ai mai folosit un calendar electronic, aplicația CityBpm te poate ajuta să îți organizezi programul într-un mod vizual, asa cum ai fost obișnuit, deoarece programările pot avea culori diferite în funcție de serviciul ales.
Ții evidența manoperelor, a încasărilor și a serviciilor care trebuie reînnoite cu mai multă ușurință, fără a te încurca în arhive. Ai mereu, la un clic distanță, istoricul fiecărui client sau pacient. Totodată, ai acces rapid la rapoarte lunare pentru a evalua stadiul general al afacerii tale.
Toate datele sunt stocate în Cloud și pot fi accesate de pe orice calculator, tabletă sau smartphone, deci nu riști să pierzi informațiile introduse dacă se defectează calculatorul sau pierzi telefonul.
Nu va trebui să achiziționezi pachete SMS în plus. Aplicația folosește SMS-urile pe care le ai incluse în abonamentul tău de telefonie mobilă.
Câștigi timp, fidelizezi clienții și reduci costurile de birotică și papetărie printr-o metodă de organizare modernă și eficientă.
Încearcă GRATUIT CityBpm
Îți oferim posibilitatea să încerci serviciile noastre gratis!
Înscrie-ți firma acum și eficientizează-ți programările rapid și ușor.
Încearcă acum gratuit
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Întrebări frecvente
1
Pot trimite automat mesaje pentru programări și vizualiza ușor răspunsurile primite?
Da. Aplicația poate trimite automat un SMS de confirmare cu o zi înainte de data programării și, în funcție de răspuns, înverzește sau înroșește automat programarea. Toate răspunsurile SMS primite pot fi vizualizate ușor în fiecare programare.
2
Cum pot diferenția programările pentru diverse servicii?
Foarte simplu. Ele pot avea culori diferite în funcție de serviciul ales. Vei putea observa foarte ușor pe calendar programările pentru servicii diferite.
3
Pot vedea ușor serviciile care ar trebui reînnoite după o anumită perioadă?
Da. Aplicația stochează programările făcute cu 3 sau 6 luni în urmă la care trebuie să se revină după o anumită perioadă de timp. În plus, CityBpm poate trimite automat SMS-uri ce pot fi personalizate în funcție de serviciu și perioada de timp aleasă pentru reînnoire.
4
Pot vedea rapoarte?
Da. CityBpm generează rapoarte pentru întreaga companie sau pentru fiecare angajat în parte. Cu ajutorul rapoartelor poți vizualiza totalul încasărilor și vânzărilor și numărul programărilor (în funcție de status) pentru fiecare zi a lunii cât și totalul lunar.
5
Pot ține evidența serviciilor prestate și a încasărilor?
Da. În aplicație se pot înregistra și plățile, iar soldul și istoricul fiecărui client sau pacient sunt accesibile la un clic distanță. De exemplu, dacă prestezi servicii într-un cabinet stomatologic, poți ține evidența serviciilor prestate, cât și a istoricului fiecărui pacient. Modulul Încasări și Vânzări te poate ajuta să ții foarte ușor evidența banilor.
6
Pot vedea programările de pe telefon si pe calculator?
Da. Aplicația poate fi accesată de pe orice calculator, tabletă, sau smartphone conectat la internet. Datele sunt stocate în Cloud, deci sunt în siguranță și nu riști să pierzi informațiile, în caz că ți se defectează device-ul de pe care folosești aplicația.
Încearcă GRATUIT CityBpm
Îți oferim posibilitatea să încerci serviciile noastre, gratis!
Înscrie-ți firma și eficientizează-ți programările rapid și ușor.
Încearcă acum gratuit
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Oferta CityBpm
Încearcă CityBpm GRATUIT pentru 14 zile.

Pentru business-urile mici cum sunt saloanele de make-up și înfrumusețare, cabinetele stomatologice sau ginecologice, clinicile de optică medicală, cabinetele veterinare, stațiile ITP, brokerii de asigurări, birourile notariale sau de avocatură, am pregătit pachetele Start, Bronz și Argint.
1 an Acces Start CityBpm
7 EUR
TVA inclus
pe lună

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 200 de programări pe lună

maxim 2 angajați

Începe acum gratuit
1 an Acces Bronz CityBpm
10 EUR
TVA inclus
pe lună

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 400 de programări pe lună

maxim 4 angajați

Începe acum gratuit
1 an Acces Argint CityBpm
14 EUR
TVA inclus
pe lună

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 800 de programări pe lună

maxim 8 angajați

Începe acum gratuit
Pentru business-urile medii cu mai mulți angajați, cum sunt saloanele de înfrumusețare, clinicile medicale sau școlile de șoferi, am pregătit pachetele Aur, Platină și Diamant.
1 an Acces Aur CityBpm
19 EUR
TVA inclus
pe lună

suport prioritar

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 1600 de programări pe lună

maxim 16 angajați

Începe acum gratuit
1 an Acces Platină CityBpm
25 EUR
TVA inclus
pe lună

suport prioritar

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 2400 de programări pe lună

maxim 24 angajați

Începe acum gratuit
1 an Acces Diamant CityBpm
32 EUR
TVA inclus
pe lună

suport prioritar

număr nelimitat de SMS-uri

număr nelimitat de dispozitive

maxim 3200 de programări pe lună

maxim 32 angajați

Începe acum gratuit