Agendă de programări cu SMS-uri automate

Crește numărul de programări respectate, rapid și eficient!

Agenda privată CityBpm reamintește automat programările prin SMS, pentru ca tu să te ocupi de ce știi mai bine!
Încearcă gratuit 30 de zile
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
De câte ori ți-ai așteptat clienții programați, iar ei nu au mai apărut?
O mare problemă a saloanelor de înfrumusețare, a cabinetelor medicale sau a altor business-uri care funcționează pe bază de programări este faptul că unii oamenii nu respectă programările sau, pur și simplu, uită de ele.

Pentru afacerea ta, asta înseamnă timp mort care ajunge în final să te coste bani.

Dacă te numeri printre cei care chiar doresc să scadă numărul clienților sau pacienților care nu se prezintă, avem o veste bună. CityBpm te ajută să scapi de apelurile telefonice care pot să consume mult timp și energie (de exemplu, într-o clinică ce are 6-8 doctori, poate dura chiar și 2 ore într-o zi de lucru).
În plus, eliminând conversația telefonică, scutești anumiți clienți sau pacienți de disconfortul de a recunoaște că nu mai pot sau nu își mai doresc să vină.

Prin trimiterea automată de SMS-uri pentru confirmarea programărilor simplifici interacțiunea cu pacienți sau clienții tăi. Se solicită răspuns cu cifra 1 pentru a confirma sau, dacă se dorește, cifra 0 pentru a anula sau reprograma. Astfel, se reduce considerabil numărul celor care nu se prezintă la programări, ușurând logistica pentru utilizatorii CityBpm.

CityBpm interpretează automat răspunsul primit de la clienți sau pacienți și, în funcție de el, modifică automat culoarea programării pentru a observa ușor confirmările și anulările.
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpului pierdut se oprește aici.
Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de 30 de zile de gratuitate și mai multă productivitate.
Încearcă acum gratuit
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Testimoniale
“Cea mai sigură și comodă agendă de programări. O folosesc de 2 ani și nu aș putea să revin la programator pe hârtie niciodată. Programările sunt foarte bine organizate și nu mai există haos cu programări suprapuse sau uitate.” Cornelia Darie, Salon Cleopatra.
“Folosesc agenda CityBpm și sunt foarte încântat.
Atât eu, cât și colegii mei, scriem în același timp, în același loc și asta ne salvează o grămadă de timp. Folosește-o și tu pentru că este foarte eficientă!”
Ornaldo Nistor, 6AM Look.
"Super aplicația. Nu mai stai sa te uiți pe geam sa vezi dacă îți vine pacientul la programare. Știi cu o zi înainte dacă se va tine de cuvânt sau nu și te poți reorganiza ca să nu pierzi timpul.
Ciprian Scutariu, Centrul Hirudo Medicinalis.
Înveţi ușor în 5 minute cum funcţionează
Nu trebuie să-ți faci griji că va trebui să-ți instruiești angajații: oricine are contact cu agenda CityBpm poate învăța ușor în 5 minute cum să o folosească.

După contactul inițial cu pacienții sau clienții tăi, trebuie doar să le introduci datele în CityBpm și nu mai trebuie să te preocupi cu telefoane suplimentare sau cu completat agende.

Informația introdusă de tine este privată și doar tu poți decide cine are acces la ea.
Urmărește acest video pentru a vedea ce ușor adaugi o programare:
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpului pierdut se oprește aici.
Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de 30 de zile de gratuitate și mai multă productivitate.
Încearcă acum gratuit
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
De cât timp cauți soluții pentru timpul pierdut?
Dacă te-ai confruntat cu probleme precum timp mort, suprapuneri de programări sau clienți și pacienți care uită să vină, CityBpm îți oferă soluția pentru scăderea absenteismului ce-ți afectează profitul și productivitatea.

SMS-ul responsabilizează clienții, iar angajații tăi vor pierde considerabil mai puțin timp încercând să țină evidența celor care nu se prezintă. De asemenea, aplicația îți va fi utilă și pentru a ține evidența plăților care necesită avans.
Ce este CityBpm?
CityBpm este o agendă online privată, ce poate fi utilizată ușor, fiind accesibilă de pe orice calculator, tabletă sau telefon.


Poate fi folosită atât pentru a trimite SMS-uri automate, de pe telefonul mobil al businessului tău, cât și pentru a recepționa răspunsurile SMS de la clienți și pacienți, fie pentru a confirma, fie pentru a anula automat programările (culoarea programărilor se modifică automat în funcție de răspunsul primit).
De ce CityBpm?
Nu solicită achiziționarea de pachete SMS suplimentare. Practic, o vei folosi pentru a trimite și recepționa automat SMS-uri utilizând telefonul mobil al businessului, singurul lucru necesar fiind un telefon cu sistem de operare Android care sa utilizeze cartela SIM cu numărul de telefon mobil al business-ului.
Astfel, clienții și pacienții recunosc ușor numărul și pot răspunde ușor înapoi la SMS-uri sau chiar suna foarte ușor înapoi.
Trimite și interpretează SMS-uri în mod automat. Alte soluții existente doar trimit SMS, dar nu pot interpreta automat răspunsul primit de la client sau pacient.
Poți vedea programările de pe un număr nelimitat de dispozitive. În timp ce alte soluții existente îți limitează numărul de dispozitive sincronizate, agenda CityBpm poate fi accesată de pe orice calculator, tabletă sau smartphone conectat la internet iar datele se sincronizează în timp real intre ele.
Câștigi când recomanzi CityBpm. După perioada de probă, poți recomanda CityBpm prietenilor. Vei câștiga 15% (în credite) de fiecare dată când prietenii tăi cumpară un pachet CityBpm, iar ei vor putea folosi gratuit CityBpm 90 de zile. Poți utiliza creditele pentru a nu plăti pentru CityBpm.
Testează Gratuit CityBpm
Căutarea de soluții pentru timpului pierdut se oprește aici.
Înscrie-ți firma în aplicație și bucură-te de 30 de zile de gratuitate și mai multă productivitate.
Încearcă acum gratuit
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Cui ne adresăm?
Indiferent dacă lucrezi într-un cabinet privat, un salon de înfrumusețare sau o clinică medicală, probabil că ai oameni care-și pierd răbdarea într-o sală de așteptare. Și mai frustrant, sigur ți s-a întâmplat ca un client sau pacient programat să nu mai apară, ajungând să-ți dea peste cap o zi întreagă de muncă.

CityBpm îți oferă o agendă digitală privată pentru a-ți organiza programările și să ai control total asupra timpului tău.

Aplicația poate fi folosită pentru business-uri din diverse domenii: medical, beauty, asigurări, auto, notarial.
Care sunt beneficiile acestei aplicații?
Simplifici sistemul de programări, elimini confuziile și suprapunerile. Programările pot fi vizualizate de către întreg personalul. Angajații pot opta pentru opțiunea de a trimite mesaje SMS de pe telefoanele proprii, o caracteristică unică pe piață.
Maximizezi disponibilitatea personalului, fiindcă acesta nu trebuie să piardă timp reorganizând programări, contactând clienții sau completând tone de formulare. În plus, CityBpm oferă calendare personalizate, calculând automat programul celor care lucrează în schimburi, pentru a-ți ajuta angajații să își organizeze și vizualizeze mai eficient programul de lucru.
În cazul în care ai mai folosit un calendar electronic, aplicația CityBpm te poate ajuta să îți organizezi programul într-un mod vizual, asa cum ai fost obișnuit, deoarece programările pot avea culori diferite în funcție de serviciul ales.
Ții evidența manoperelor, a încasărilor și a serviciilor care trebuie reînnoite cu mai multă ușurință, fără a te încurca în arhive. Ai mereu, la un clic distanță, istoricul fiecărui client sau pacient. Totodată, ai acces rapid la rapoarte lunare pentru a evalua stadiul general al afacerii tale.
Toate datele sunt stocate în Cloud și pot fi accesate de pe orice calculator, tabletă sau smartphone, deci nu riști să pierzi informațiile introduse dacă se defectează calculatorul sau pierzi telefonul.
Nu va trebui să achiziționezi pachete SMS în plus. Aplicația folosește SMS-urile pe care le ai incluse în abonamentul tău de telefonie mobilă.
Câștigi timp, fidelizezi clienții și reduci costurile de birotică și papetărie printr-o metodă de organizare modernă și eficientă.
Încearcă GRATUIT pentru 30 de zile
Îți oferim posibilitatea să încerci serviciile noastre, gratis, timp de 30 de zile.
Înscrie-ți firma acum și eficientizează-ți programările rapid și ușor.
Încearcă acum gratuit
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Ești pregătit să treci la un sistem de programări modern, ușor de utilizat și eficient?
Dacă te-ai săturat să aștepți degeaba după clienți sau pacienți care nu-și respectă programările, CityBpm îți propune o soluție modernă pentru a reduce timpul pierdut care, până la urmă, îți limitează productivitatea și îți afectează venitul.

SMS-urile sunt cruciale în responsabilizarea clienților. Experiența cu sistemul nostru automat de Confirmare și Anulare sau Reprogramare ne-o confirmă. Cu o simplă opțiune de răspuns direct, am reușit să reducem semnificativ numărul de programări nerespectate.

Acum îți oferim o agendă pentru programări, modernă și ușor de folosit. Prin intermediul aplicației, tu și personalul tău puteți gestiona programele de lucru, având încredere că informațiile introduse rămân private.

Alege o metodă digitală pentru a-ți menține programul mereu actualizat și angajații concentrați pe priorități.
Întrebări frecvente
1
Pot trimite automat mesaje pentru programări și vizualiza ușor răspunsurile primite?
Da. Aplicația poate trimite automat un SMS de confirmare cu o zi înainte de data programării și, în funcție de răspuns, înverzește sau înroșește automat programarea. Toate răspunsurile SMS primite pot fi vizualizate ușor în fiecare programare.
2
Cum pot diferenția programările pentru diverse servicii?
Foarte simplu. Ele pot avea culori diferite în funcție de serviciul ales. Vei putea observa foarte ușor pe calendar programările pentru servicii diferite.
3
Pot vedea ușor serviciile care ar trebui reînnoite după o anumită perioadă?
Da. Aplicația stochează programările făcute cu 3 sau 6 luni în urmă la care trebuie să se revină după o anumită perioadă de timp. În plus, CityBpm poate trimite automat SMS-uri ce pot fi personalizate în funcție de serviciu și perioada de timp aleasă pentru reînnoire.
4
Pot vedea rapoarte?
Da. CityBpm generează rapoarte pentru întreaga companie sau pentru fiecare angajat în parte. Cu ajutorul rapoartelor poți vizualiza totalul încasărilor și vânzărilor și numărul programărilor (în funcție de status) pentru fiecare zi a lunii cât și totalul lunar.
5
Pot ține evidența serviciilor prestate și a încasărilor?
Da. În aplicație se pot înregistra și plățile, iar soldul și istoricul fiecărui client sau pacient sunt accesibile la un clic distanță. De exemplu, dacă prestezi servicii într-un cabinet stomatologic, poți ține evidența serviciilor prestate, cât și a istoricului fiecărui pacient. Modulul Încasări și Vânzări te poate ajuta să ții foarte ușor evidența banilor.
6
Pot vedea programările de pe telefon si pe calculator?
Da. Aplicația poate fi accesată de pe orice calculator, tabletă, sau smartphone conectat la internet. Datele sunt stocate în Cloud, deci sunt în siguranță și nu riști să pierzi informațiile, în caz că ți se defectează device-ul de pe care folosești aplicația.
Încearcă GRATUIT pentru 30 de zile
Îți oferim posibilitatea să încerci serviciile noastre, gratis, timp de 30 de zile.
Înscrie-ți firma, introdu serviciile și eficientizează-ți programările rapid și ușor.
Încearcă acum gratuit
Pachete de la 0,90 lei / zi (TVA inclus)
vezi oferta CityBpm la finalul paginii
Oferta CityBpm
Oricare ar fi afacerea ta, dacă lucrezi cu programări, vei beneficia de optimizarea lor și îți vei crește profitul.

Încearcă agenda CityBpm pentru programări cu SMS-uri automate, GRATUIT pentru 30 de zile.

Pentru business-urile mici cum sunt saloanele de make-up și înfrumusețare, cabinetele stomatologice sau ginecologice, clinicile de optică medicală, cabinetele veterinare, stațiile ITP, brokerii de asigurări, birourile notariale sau de avocatură, oferim pachetele Bronz și Argint.
1 an Acces Bronz CityBpm
327 RON
27,25 lei / lună

sau
(49 lei pe lună)

maxim 2 angajați pe Calendar

număr nelimitat de programări

număr nelimitat de dispozitive

număr nelimitat de SMS-uri

maxim 16 servicii

maxim 1 an istoric

Începe acum gratuit
1 an Acces Argint CityBpm
417 RON
34,75 lei / lună

sau
(69 lei pe lună)

maxim 4 angajați pe Calendar

număr nelimitat de programări

număr nelimitat de dispozitive

număr nelimitat de SMS-uri

maxim 32 servicii

maxim 2 ani istoric

Începe acum gratuit
Pentru business-urile medii cu mai mulți angajați, cum sunt saloanele de înfrumusețare, clinicile medicale sau școlile de șoferi, am pregătit pachetele Aur, Platină și Diamant.
1 an Acces Aur CityBpm
537 RON
44,75 lei / lună

sau
(89 lei pe lună)

maxim 8 angajați pe Calendar

număr nelimitat de programări

număr nelimitat de dispozitive

număr nelimitat de SMS-uri

maxim 64 servicii

maxim 3 ani istoric

Începe acum gratuit
1 an Acces Platină CityBpm
687 RON
57,25 lei / lună

sau
(109 lei pe lună)

maxim 16 angajați pe Calendar

număr nelimitat de programări

număr nelimitat de dispozitive

număr nelimitat de SMS-uri

maxim 128 servicii

maxim 4 ani istoric

Începe acum gratuit
1 an Acces Diamant CityBpm
867 RON
72,25 lei / lună

sau
(139 lei pe lună)

maxim 24 angajați pe Calendar

număr nelimitat de programări

număr nelimitat de dispozitive

număr nelimitat de SMS-uri

maxim 192 servicii

maxim 5 ani istoric

Începe acum gratuit
Contact
str. Petru Movila, nr. 31, Piatra Neamț, România